Corporate Info

COMFORT TECHNOLOGY COMPANY®

Третиот по големина бренд за спортски обувки во светот, Skechers е иноватор на  производи за квалитетен животен стил и врвен учинок: нуди ново ниво на удобност за секоја активност и стил, прифатливо за сечиј џеб. Нашиот богат асортиман им помага на милиони луѓе да изгледаат и да се чувствуваат добро, а ние постојано го подобруваме односот квалитет-изглед-учинок и за елитните спортисти и за ентузијастите со обувки и облека за трчање, пешачење, голф, кошарка, фудбал и многу повеќе.

Можете да ги набавите нашите производи во повеќе од 5,000 продавници на Skechers, на нашите брендирани страници за е-трговија и кај партнерите ширум светот.